• Home
  • /
  • Mijn wereldreis 2017

Mijn wereldreis 2017

In zes maanden heb ik letterlijk een rondje wereld gedaan. Het hoofddoel was voor mij surfen en nieuwe culturen zien. Na veel wikken en wegen, budget uitrekenen en overleggen kreeg de reis uiteindelijk vanzelf vorm. Helaas heb ik plekken als Kaapstad en Sri Lanka moeten laten vallen, maar de landen die ik in 2017 heb aan gedaan waren werkelijk fantastish. Ik reisde als volgt:

Oostenrijk

29 december 2016 – 13 januari 2017

Twee weken lang stond ik op mijn geliefde snowboard, vierde ik oud en nieuw in de sneeuw en genoot ik op z’n Oostenrijks van het leven met een groep geweldige mensen. Ik verbleef in Neukirchen.

29 januari 2017 vertrok ik vanaf Amsterdam Schiphol naar Bali.

Indonesië

30 januari 2017 – 16 maart 2017

In 6 weken tijd reisde ik geheel Indo rond waarbij ik Bali, de Gili’s en Java niet oversloeg.
De eerste week vertoefde ik hier:

Australië

16 maart 2017 – 22 april 2017

In vijf weken tijd tourde ik de gehele oost kant van Australië rond in een camper. Moeder Marjan en mijn bonuspa Robert vonden het eigenlijk wel heel leuk om mij te vergezellen in die camper, dus dit deel van de trip legde ik samen met hen af.

Nieuw-Zeeland

22 april 2017 – 6 mei 2017

Een kort verblijf in New-Zealand waarbij ik uiteindelijk niet alleen op het noordelijke eiland bleef maar natuurlijk de prachtige natuur ging bekijken down south samen met Luke.

Fiji

6 mei 2017 – 14 mei 2017

Een bestemming die oorspronkelijk niet op mijn lijstje stond, maar een geweldige toevoeging was op mijn reis. Reefbreaks, witte stranden en blauwe zee: Fiji was 8 dagen dik genieten!

Hawaii

14 mei 2017 – 24 mei 2017

Een plek die ik als surfer natuurlijk NIET mocht overslaan! Ik was er jarig en werd overdonderd door de schoonheid van Kauai.

California

24 mei 2017 – 18 juni 2017

In twee weken trok ik samen met vader Eric de west kust van California rond! Daarbij sloegen we plekken als San Fran, Yosemite en Anaheim (Disney) niet over! De tien dagen die ik daarna nog over had spendeerde ik bij Santa Monica en Barbara & vloog ik (waarom niet) naar Miami.

Dominicaanse Republiek

19 juni 2017 – 27 juni 2017

Ik was uitgenodigd voor de bruiloft van een geweldig stel, Manu en Jeroen. Daarvoor vloog ik naar deze mooie bestemming en pakte ik natuurlijk nog een laatste paar nachtjes luxe mee voordat mijn avontuur eindigde.

27 Juni 2017 vertrok ik vanaf Miami, via Londen, weer naar Amsterdam.